VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Welke soorten lidmaatschappen zijn er?

Caesar Fitness + Spa Resort heeft één soort lidmaatschap. Het lidmaatschap is inclusief onbeperkt gebruik van: - Fitness - Groepslessen -Body & Mind - Zwembad - Whirlpool - Diverse sauna's - Stoombad

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

U voldoet uw lidmaatschap per periode ( 4 weken ) vooruit via automatische incasso.

Ik wil mijn lidmaatschap tijdelijk opschorten. Kan dat?

Het is mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk op te schorten bij zwangerschap, een medische grond of een verblijf in het buitenland langer dan 28 dagen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij onze receptie.

Wat is de duur van een lidmaatschap bij Caesar Fitness + Spa Resort?

U kunt kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 1 jaar. Ook hebben wij een lidmaatschap dat per periode (4 weken) opzegbaar is. Hoe langer het lidmaatschap duurt, hoe goedkoper het is.

Ik wil mijn lidmaatschap beëindigen. Hoe doe ik dat?

Wilt u stoppen, dan kunt u bij de receptie een aanvraag tot opzegging invullen. Hou er rekening mee dat u de looptijd van het lidmaatschap vol dient te maken. Bij opzegging hanteren wij 1 betaalperiode opzegtermijn.

Is reserveren nodig?

Of u nu alleen naar de sauna gaat of van een arrangement gebruik wilt maken. Caesar Fitness + Spa Resort raad iedereen aan om te reserveren en teleurstellingen te voorkomen. Wij hanteren een maximum gastenaantal, om het voor iedereen leuk en ontspannen te maken. Daarom kunnen wij op drukke dagen een maximum hanteren.

Hoe verloopt de betaling, moet ik vooraf betalen?

Reserveert u alleen een losse sauna entree via de website dan betaald u vooraf. Bij binnenkomst ontvangt u een polsbandje die u verplicht om uw pols dient te dragen. Op dit polsbandje wordt alles gescand wat u bij ons gebruikt aan behandelingen, eten en drinken etc. Bij vertrek levert u uw polsbandje weer in en voldoet u uw totale rekening.

Mag ik mijn eigen handdoeken, badjas en slippers meenemen?

Badkleding, handdoeken en slippers zijn verplicht bij uw saunabezoek aan Caesar Fitness + Spa resort. U mag dit zelf meenemen of u kunt dit huren bij de receptie van.

Hoe laat kunnen wij lunchen en dineren in het restaurant en moet ik hiervoor reserveren?

De keuken van ons restaurant is geopend vanaf 12.00 tot 22.00 uur. U kunt op ieder willekeurig moment een hapje eten of alleen wat drinken. Voor een tafeltje in de lounge hoeft niet te worden gereserveerd.

Mag ik eigen consumpties meenemen?

Wij verzorgen ook graag de inwendige mens. Het consumeren van zelf meegebracht (eet en drinkwaar) is daarom niet toegestaan.

Is Caesar Fitness + Spa Resort rolstoel toegankelijk?

Door hoogte verschillen is Caesar Fitness + Spa Resort niet toegankelijk voor rolstoelen

Hebben jullie ook Damesdagen?

Nee, Caesar Fitness + Spa Resort heeft geen damesdagen

Moet ik in het zwembad badkleding dragen?

Badkleding is alleen verplicht in het zwembad. In de sauna’s, whirlpool, hamam en stoombad is badkleding niet toegestaan. Wel toegestaan is het dragen van een hamamdoekin de sauna’s. Deze is te koop bij de receptie.

Wat is de minimumleeftijd voor de sauna bij Caesar Fitness + Spa Resort ?

Vanaf 16 jaar is iedereen van harte welkom. Personen tussen de 16 en 18 jaar mogen het Resort, alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. Het gebruik van een zonnebank door personen onder de 18 jaar is niet toegestaan.

Kan ik een voorkeur aangeven voor het tijdstip van de behandeling?

U mag uw voorkeur aangeven. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee, echter kunnen wij het niet met zekerheid garanderen. Het tijdstip waarop u behandeling plaatsvindt hoort u bij aankomst.

Is het mogelijk dat wij tegelijk van onze behandelingen genieten?

Wij beschikken over 6 behandelruimtes waarvan 2 ruimtes voor 2 personen. De Rasul is tevens te boeken voor 2 personen. Wij zullen daarom proberen uw behandelingen zoveel mogelijk tegelijk in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen.

Kan ik op de dag zelf nog een behandeling reserveren?

Wilt u er zeker van zijn dat u de gewenste behandeling kunt ondergaan, dan is vooraf reserveren noodzakelijk. Maar indien beschikbaar, kunt u tijdens uw bezoek ook behandelingen (bij)boeken.

Welke beauty, massage en hammam behandelingen hebben jullie?

Wij werken binnen onze spa met de hoogwaardige producten van [Comfort Zone]. Caesar Fitness + Spa Resort biedt diverse beauty, massage en hamam behandelingen aan. Voor uitgebreide informatie omtrent de diversiteit van onze behandelingen verwijzen wij u graag naar ons behandelmenu.

Waarom hebben jullie camera’s in jullie Wellness gedeelte?

Wij gunnen iedereen een onbezorgd verblijf en onze camera beveiliging geeft ons de mogelijkheid om u als onze gast zoveel mogelijk te beschermen tegen ongewenst gedrag. Indien u als gast ongewenst gedrag ervaart, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan ons te melden, zodat wij gepaste maatregelen kunnen treffen. Wij kunnen echter alleen op verzoek van de politie camerabeelden veilig stellen. Uiteraard houden wij ons aan de privacywet, waarin wordt gesteld de camerabeelden niet langer dan 24 uur te bewaren.

Schrijven jullie ook een factuur uit?

Op verzoek is het mogelijk om een factuur te krijgen van uw betaling. Voor zakelijke bestellingen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Accepteren jullie creditcards?

Wij accepteren Mastercard.

Accepteren jullie VVV Cadeaubonnen?

Wij accepteren geen VVV-bonnen.

Is er een kinderopvang of kinderoppas?

Wij beschikken niet over een kinderoppas of kinderopvang.

Is Caesar Fitness + Spa Resort gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken?

Caesar Fitness + Spa Resort is gemakkelijk met de bus en de tram te bereiken. De halte van de bus en de tram is op de kruising Parkstraat/Mauritskade. Caesar fitness + Spa Resort is na 1 minuut lopen vanaf deze halte bereikt

Krijg ik korting als ik met meerdere personen kom?

Afhankelijk van de reservering, de groepsgrootte en uw wensen is korting wellicht in overleg mogelijk.

Is er voldoende parkeergelegenheid en zijn hier kosten aan verbonden?

U kunt uw auto parkeren In de parkeergarage welke zich bevind onder Caesar Fitness + Spa Resort. De ingang van deze garage bevind zich in de zeestraat naast het Hilton en beschikt over ruime parkeerplaatsen. Deze parkeergarage is niet van Caesar Fitness + Spa Resort. Voor de tarieven raadpleegt u de website van www.parkking.nl.

Mag ik elektronische apparatuur waaronder mijn mobiel mee nemen naar binnen?

Het gebruik van een elektronische apparatuur en mobiele telefoons is niet toegestaan.