PERSONAL TRAINING

Verhoog je kans op success!

Wilt je jouw doelen eens echt bereiken met sporten?
Train met onze personal trainers! Onze trainers hebben elk hun eigen specialiteiten, van afvallen, opbouwen spiermassa tot cardiovasculaire training. Zij kunnen jou helpen je doel te bereiken. Bel šŸ“ž 070 - 82 09 910 om een afspraak te maken en ontmoet onze trainers!

Tony de Zwart

Sinds jongs af aan heb ik een passie gehad voor sport en kracht, voordat ik Ć¼berhaupt begreep wat alle voordelen ervan waren. Ik geloof dat fysieke activiteiten een gewoonte, routine en uiteindelijk een levensstijl moeten worden. Voor mij is er niks mooiers dan de ontwikkeling van mensen mee te maken. Kracht training is bij mij uitgangspunt nummer Ć©Ć©n, dus bereid je daar maar op voor! Daarnaast moet je weten dat er bij mij hard wordt gewerkt maar ook hard gelachen en dat vind ik belangrijk.

Timothy de Vries

Ik heb sinds jongs af aan al sporten beoefend en ik raakte geĆÆnteresseerd in Fitness toen ik 20 jaar was en 51 kilo was aangekomen. Op dat moment besloot ik af te willen vallen en mijn voedsel en fitness keuzes te veranderen. Ik geniet ervan om klanten te helpen persoonlijke, realistische fitnessdoelen te ontwikkelen sinds 2014. Mijn specialiteiten zijn de structuur, houding, kracht en cardiovasculaire training. Vanuit mijn eigen ervaring met afvallen, begrijp ik de uitdagingen van fit worden en het veranderen van je levensstijl, ik geloof dat elke cliĆ«nt uniek is; daarom pas ik elke fitnesssessie aan uw individuele vaardigheden en de doelen die u stelt aan, en biedt u interactieve sessies die fysieke activiteit combineren met plezier.

Tom Olink

Ik ben begonnen als biomedisch student en werk nu als personal trainer bij Caesar Fitness + Spa Resort. Mijn passie is duidelijk: het menselijk lichaam en hoe je het ontwikkelt. In plaats van het isoleren van bepaalde spiergroepen, focus ik meer op het trainen van het volledige lichaam en verschillende bewegingspatronen. Gymnastiek volgt dezelfde gedachtegang en is dus ook mijn favoriete manieren van trainen. Het leren, het integreren en perfectioneren van alle oefeningen is mijn doel, en dus ook iets wat je van mijn trainingen kan verwachten.