BODY & MIND STUDIO

POWER CYCLING

Power cycling is een freestyle High-Intensity Interval Training (HIIT) op 's werelds beste indoor fiets. Het is een korte workout van 30 minuten om super snel super fit te worden. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen waarbij intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes. Met gebruik van een specifieke app wordt gericht getraind op hartslag en weerstand. Dit geeft inzicht in trainingsresultaat en progressie van de fitheid. Hi Cycle is geschikt voor mensen met een redelijke tot goede lichamelijke conditie.

SPINNING

Spinning is een intensieve fietsworkout op een spinningfiets met een zwaar vliegwiel gekoppeld aan de pedalen. De intensiteit varieert door verschillende lichaamsposities (bijv. staan en zitten), pedaalsnelheid en weerstand. Je benen bewegen constant, wat betekent dat elke seconde van de beschikbare tijd goed wordt benut. Met gebruik van een specifieke app wordt gericht getraind op hartslag en weerstand. Dit geeft inzicht in trainingsresultaat en progressie van de fitheid. Spinning is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus.

SPRINT ™

Sprint ™ is een 30-minuten durende High-Intensity Interval Training (HIIT) op een spinningfiets om snelle resultaten te behalen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes. Met gebruik van een specifieke app wordt gericht getraind op hartslag en weerstand. Dit geeft inzicht in trainingsresultaat en progressie van de fitheid. Sprint is geschikt voor mensen met een redelijke tot goede lichamelijke conditie.