AEROBIC STUDIO

Caesar Fitness + Spa Resort biedt een ruim aanbod aan groepslessen aan, afgestemd op de laatste trends en jouw behoeften. Afvallen, gezondheid, kracht, uithoudingsvermogen, balans en veelzijdigheid komen terug in deze lessen. Uiteraard gaan de groepslessen gepaard met een flinke dosis energie! Zoals; BodyPump, Body Balance, Zumba, Step, Yoga, BodyBoxx, Shapeburn, Pilates en Body Combat.

ZUMBA® fitness

Is een dans-en fitnessworkout gebaseerd op Latin- en internationale muziek zoals Salsa, Merenque, Reggaeton, Flamenco, Bellydance, Cumbia, African dance, Hip Hop en Dance. Zumba gebruikt een combinatie van fitness en danspassen uit Latijns-Amerikaanse dansen. Deze combinatie zorgt voor een feestgevoel. De muziek en de afwisseling zorgen ervoor dat je niet beseft dat je aan het sporten bent!

BODYPUMP ™

Maak kennis met deze 50 minuten durende fitness les. Saai? Mooi niet. Tijdens BodyPump worden met behulp van gewichten en een halter al je spieren getraind. De ideale les voor spierversteviging, afslanken en het verbeteren van je figuur. Simpel, veilig, effectief, motiverende muziek en super leuk.

BoxFit

BoxFit is de ideale les om aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken. Iedere les zal beginnen met en warming-up om je spieren warm en soepel te maken. Hierna volgt een circuittraining, zodat je klaar bent voor het grote werk...Boxing! Hier ga je helemaal los door middel van stoot en trap technieken op de stootkussens. Er vindt geen fysiek contact plaats tijdens de BoxFit groepsles.

BodyCombat

BodyCombat is de krachtige fight workout van Les Mills. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwando en Muay Thai. Het is een leuk en energiek fitness programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt! Tijdens een gemiddelde BodyCombat les verbrand je maar liefst 545 calorieën.

Grit Strength

Les Mills Grit Strength is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, superfit wilt worden. Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een full-body workout! Je voert meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een hoge intensiteit. Deze manier van trainen maakt Grit Strength een effectieve en efficiente manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren. Gemiddeld calorieverbruik: 500 kcal per les.

Bekijk hier ons weekrooster