AEROBIC STUDIO

Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen wij er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Wat is er leuker dan met een lach op het gezicht uw resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en iedere keer weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?!
Caesar Fitness + Spa Resort heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Behalve een Aerobic Studio, waar u o.a. Body Pump, Body Combat, Box Fit en Zumba kunt volgen, beschikken wij ook over een prachtige Cycle Studio, waar u op de meest geavanceerde fietsen aan diverse spinninglessen kunt deelnemen. Tot slot kunt u in ons zwembad iedere dag een Aqua Gym les bijwonen

ZUMBA® fitness

Zumba is een fitnessprogramma waarbij dansbewegingen worden gemaakt op Zuid-Amerikaanse en internationale muziek. Zumba staat voor dansen en tegelijkertijd werken aan een betere conditie, sterkere spieren en verbranden van calorieën! Het is geschikt voor iedereen die een feestje wil maken van sporten.

BODYPUMP ™

Bodypump ™ is de originele barbell les waarbij je in een korte tijd je hele lichaam versterkt door het gebruik van gewichten en het toepassen van veel herhalingen. Dit programma daagt al jouw belangrijke spiergroepen uit door het toepassen van de beste krachtoefeningen. Als je wilt afvallen, je spieruithoudingsvermogen wilt verbeteren of iets strakker in je vel wilt zitten, is BodyPump de ideale les voor jou!

BOXFIT

Boxfit is ideaal voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met boksen en met deze trainingsvorm willen werken aan hun fitheid en flexibiliteit. Basistechnieken passeren de revue via de onderdelen shadow boxing, bag work en circuit- & balans training. Het is een geweldige manier om je lichaam flexibel te maken, te werken aan gewichtsverlies, aan technieken voor zelfbescherming en daarmee ook aan zelfvertrouwen. BOXFIT is ook een goede mentale workout - het is heerlijk om je hoofd leeg te maken door volledig los te gaan op een zware bokszak. Deze intense training helpt om je stress los te laten en je positieve energie te verhogen.

BODYCOMBAT

Bodycombat is een high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je fitter en sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet niet al te complexe bewegingen. Dit is een ideale les voor mensen die graag uitgedaagd worden om tot het gaatje te gaan en niet erg vinden om te zweten.

GRIT STRENGTH

Les Mills Grit Strength is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, superfit wilt worden. Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een full-body workout! Je voert meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een hoge intensiteit. Deze manier van trainen maakt Grit Strength een effectieve en efficiente manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren. Gemiddeld calorieverbruik: 500 kcal per les.

Bekijk hier ons weekrooster