FITNESS

Cardiotraining

Een training waarbij je het hart, de longfunctie en het uithoudingsvermogen traint. Als je de cardiotraining op de juiste manier uitvoert, is het een ideale manier om af te vallen.

Fitness Circuit

In 30 minuten kun je jouw lichaam de training geven die het nodig heeft om fit en energiek te blijven. Het fitness circuit is simpel, effectief, snel, afwisselend en je kunt op ieder moment van de dag instappen. Ideaal voor beginners en/of als je weinig tijd hebt!

Spinning

Spinning is een groepsles waarbij er op een spinningfiets het krachtuithoudingsvermogen getraind wordt. Hierbij kun je zelf de intensiteit bepalen. Hoe mooi is het dat jij aan het stuur zit?! De spinningstudio staat de hele dag, mits er geen groepslessen worden gegeven, tot jouw beschikking om virtueel te trainen. Virtual Spinning is een training op spinningfietsen, waarbij er instructie gegeven wordt door een virtuele instructeur op een televisiescherm. De dvd's voor een Virtual Spinning training kun je lenen bij de receptie.

Krachttraining

Een training waarbij je met behulp van fitnessapparatuur de kracht en het krachtuithoudingsvermogen van je lichaam kan verbeteren. De manier waarop je je lichaam kan bewegen wordt bepaald door het apparaat. Dit is een veilige en bovenal duidelijke manier van trainen!

Free Weights

Om je lichaam te trainen op een manier die het beste bij jou past, zijn losse gewichten ideaal. Je lichaam heeft een zeer grote bewegingsvrijheid en daar waar je de gewichten in evenwicht moet houden, worden je spieren meer gestimuleerd. Dit leidt vervolgens weer tot resultaat!

Buikspiertraining

Buikspieren zijn niet makkelijk te trainen en daarom is er ieder uur onder leiding van een ervaren instructeur/instructrice. Deze workout is voor iedereen te volgen en zorgt gegarandeerd voor resultaat, mits je regelmatig meedoet. Willen we dat niet allemaal?!

Aerobic

In de aerobicstudio wordt een zeer grote verscheidenheid aan groepslessen aangeboden, o.a. Les Mills, Zumba, Shapeburn, Free Style, Step en BodyBoxx. Heerlijk om onder het genot van muziek in een groep aan je te gezondheid te werken!

Small Group Training Area

Met een SGT train je op de fitnessvloer in een groep onder leiding van een instructeur/instructrice. Onze SGT bestaat uit meerdere oefeningen, die regelmatig worden afgewisseld. Een 30-minuten durende workout in circuitvorm met een zeer hoog FUN-gehalte!

Bekijk hier ons weekrooster